המצרכים :
למטבל שמנת חמוצה (סחוג פולני ירוק):
אופן ההכנה:1 מטגנים את תפוחי האדמה בשמן זית עד להזהבה והתרככות. ממליחים ומפלפלים. 2 מוסיפים את טבעות הזוקיני ומטגנים עוד 2-3 דקות. מוסיפים את עלי התרד והמנגולד ומקפיצים. ממליחים ומפלפלים שוב. 3 במחבת נפרדת מטגנים בחמאה את כרוב הניצנים עד להזהבה. מוסיפים פירורי לחם ומטגנים ביחד תוך הקפצה בערך 2 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים. 4 מערבבים את שתי תערובות הירקות ביחד. 5 טורפים היטב את הביצים עם עשבי התיבול, היוגורט וגבינת הפרמזן. ממליחים ומפלפלים. 6 מחממים תנור ל-180 מעלות. 7 שופכים את הירקות למחבת קטנה משומנת, ומעליהם שופכים את תערובת הביצים. מפזרים שקדים קלויים, ואופים בתנור כרבע שעה, עד להתייצבות הביצים. 8 המטבל: טוחנים את הפטרוזיליה, הכוסברה, הפלפל החריף והלימון. מוסיפים מלח, פלפל ושמן זית עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את השמנת החמוצה, מערבבים ומתקנים תיבול. 9 מגישים את הפריטטה עם המטבל. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |