1 מערבבים קוואקר, קמח, סוכר, אבקת אפייה וקינמון במעבד מזון. מוסיפים ביצה, חלב ושמן קנולה ומערבלים לתערובת אחידה.
2 מחממים מחבת טפלון או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן ובעזרת מצקת יוצקים כ-1/4 כוס מן התערובת. כשמופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת. ממשיכים את הטיגון עם שאר הבלילה.
3 מגישים חם עם סירופ מייפל או דבש ופירות שאוהבים.
>> והנה עוגת פנקייק שלמה!
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!