1 במחבת רחבה (ובעלת מכסה) מטגנים את הבצל עד לריכוך קל. מוסיפים את שיני השום, מערבבים קלות ומוסיפים את הפלפלים. מערבבים ומטגנים כ-3 דקות נוספות עד שכל המרכיבים מתרככים.
2 מוסיפים את העגבניות ומערבבים למשך 2 דקות.
3 מוסיפים את המים והעגבניות המרוסקות, מכסים את המחבת ומבשלים כ-5 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
4 מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים. מוסיפים מעט מים במידת הצורך.
5 יוצרים שקעים ברוטב ומוסיפים את הביצים. מכסים את המחבת ומבשלים את הביצים עד שהן עשויות היטב.
6 ממליחים את הביצים ומגישים עם לחם טרי.