התכנית הראשונה של מאסטר שף VIP מאחורינו, אבל מה שרואים מאחורי הקלעים, לא רואים על המסך הקטן. אז מה היה שם? בזמן שהמתמודדים ניסו להסדיר נשימות בדרך אל ההרפתקאה הבאה של חייהם, צוות השופטים לעומתם, לא הפסיקו לרקוד ודיווח בחיוך גדול על "מצב רוח מרומם".
הגברת הראשונה של מאסטר שף ישראל, מיכל אנסקי, סיפרה לנו שלמרות הקרבה המתבקשת לכאורה למתמודדים המפורסמים, את רובם היא דווקא לא מכירה באופן אישי ("אני מכירה את האנשים בעיקר מהמסך ועכשיו אני הולכת להכיר אותם בצורה הכי אינטימית שיש"). ובעוד חברי הנבחרת שקדו במטבח על המנות, אנסקי סיכמה את ההכנות של חבריה לפאנל בשתי מילים: "הגענו רעבים".
עוד במאסטר שף VIP:
- רוצים לבשל עם אחד מחברי הנבחרת של מאסטר שף VIP?
- נסו בעצמכם: כל המתכונים מפרק פתיחת העונה מחכים לכם
- מה חושבים הקולגות של חברי הנבחרת?
מכיוון שצוות המתמודדדים של העונה מורכב מסלבס שהצליחו להתפרסם כל אחד בתחומו, היינו סקרנים לדעת מה באמת הקשר שלהם לבישול, ומה הרקע שהוביל אותם עד לתחרות של מאסטר שף VIP: אתי לוי סיפרה שהיא גדלה על טעמיו וריחותיו של המטבח המרוקאי, אבל היא לגמרי מתכננת ללמוד עוד מטבחים בטי רוקאווי טענה שהיא כבר מומחית במטבח ההודי המסורתי, איה קרמרמן העידה על עצמה (וגם על נוסבאום) שאת ההשראה לבישול היא לא בדיוק ספגה בבית אמא: "כל מי שגדל בבית פולני יודע שכולנו אכלנו פיצה מקפיצה".
אצל הגברים שעל הסט המצב נראה טיפה אחרת, שלומי אלדר חשף סוד רומנטי מעברו, כשגילה שמה שהכניס אותו למטבח מלכתכילה היה הניסיון להרשים את מי שלימים הפכה להיות אשתו. נורמן עיסא התייחס לבישול כחלק בלתי מהאישיות שלו: "הקשר שלי לבישול הוא כמו הקשר שלי למשחק" (אל תגלו, אבל בבית רק אשתו מבשלת), ושי אביבי בכלל מצטנע בכל הנוגע לרקע שלו במטבח ("נגדיר את זה רקעון, חביתה פלוס").
וגם, למקרה שתהיתם איך האופי הרגוע של נועם טור הולך להשתלב בתכנית הזאת, שיסודותיה בנויים על לחץ מתמיד ועמידה קפדנית בזמנים- הרי לכם התשובה שלו: "יש לי הקלת תוספת זמן מהתיכון ואני מקווה שהם יתחשבו בזה".
מאסטר שף VIP: שלישי ב-21:00