אנחנו רגילים לעקוב אחריהם מבשלים על גבי משטחי עבודה מדוגמים, מעמיסים פירות וקטניות מהמזווה ואופים מאפים מגרים בתנור. אנחנו מלווים כל תנועה ותיבול, טיגון וצילחות עד שלפעמים אנחנו שוכחים שהמתמודדים המוכשרים מבשלים במטבחים שהוקמו עבורם באולפן, ולא במטבח הפרטי שלהם.
ובכן, לא עוד. בעונה הקרובה מתמודדי תכנית הבישול "מאסטר שף" יצאו מהאולפן ויבשלו גם במטבחים מקצועיים שהוקמו עבורם בחנויות "איקאה", כל מטבח בסגנון אחר ומוקפד. איך ומה הם יבשלו? את זה תגלו בקרוב, בינתיים אתם מוזמנים להציץ למטבחים שעוצבו למתמודדים.
מראה מודרני ומינימליסטי
בחנות איקאה נתניה, תוכנן מטבח בעל חזית לבנה ומבריקה בעל קווים נקיים, המעניקים לו מראה מודרני ומינימליסטי. למטבח אפשרויות אחסון רבות ומגוונות לכלי בישול, הגשה ומזון, והוא כולל חללים פתוחים המשווים לו מראה מקצועי.
בעיצוב המטבח שולבו נגיעות עץ גס וללא גימור, להדגשת והעצמת אופייה המודרני של החזית הלבנה, וליצירת הגמוניה מעניינת וחיבור אל הטבע. מערכת מטבחי ה-METOD של איקאה מאפשרת גישה עיצובית גמישה, המציעה גופים בגדלים רבים ומגוונים. יכולת התכנון המודולרי מאפשרת התאמה מרבית לצרכי הלקוח.
הקפדה עד הפרט האחרון | יח``צ: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור
מראה אופנתי ומינימליסטי | יח``צ: נמרוד סונדרס, יחסי ציבורעונה על כל הצרכים של ארגון פנים המטבח
בחנות איקאה קרית אתא עוצב המטבח עם דגש רב על פתרונות לארגון ואחסון פנים הארון והמגירות.
כאשר משתמשים במגירות פנימיות, כל החלל מנוצל בצורה אופטימלית מבלי לאבד מקום ומבלי לפגום באסתטיקה החיצונית. במטבח השתמשנו באביזרים ממשפחת VARIERA: קופסאות במבוק בעלות ידית נגישה הניתנות לשליפה מהירה מהמגירה, מגשי חלוקת סכו"ם ושש"ת, קופסאות בשלל גדלים וצבעים ועוד.
המטבח שנבנה בסניף קרית אתא | יח``צ:
נמרוד סונדרס, יחסי ציבור
עונה על כל הצרכים | יח``צ:
נמרוד סונדרס, יחסי ציבור
ארגון פנים המטבח | יח``צ:
נמרוד סונדרס, יחסי ציבור
בישול באווירה ביתית וחמימה
באיקאה סניף ראשון לציון המטבח עוצב באווירה ביתית וחמימה. הוא מרווח, פונקציונלי ומציג פתרונות מגוונים לאזורי הכנת האוכל, האחסון והאכילה.
המטבח מורכב מחזיתות מדגם BODBYN, המעוצבות בסגנון כפרי - להן התאמנו פרזול בסגנון תואם. בנוסף, התקנו תאורה נעימה ונכונה, המתאימה לפעילויות השונות בחלל וגינת תבלין תלויה, "קיר ירוק". משטחי העבודה הגדולים ותכנון ארגונומי נכון שמים דגש על שימושיות החלל ונוחות התנועה בו. בארונות העליונים השתמשנו גם בחזיתות זכוכית שקופות, היוצרות ויטרינה מובנית, בה נוכל להציג את הכלים היפים שלנו, ובמקביל קיבלנו מזווה ברור ונגיש מאוד. שילוב כל האלמנטים יוצרים מטבח חמים ומזמין.
המטבח שנבנה בסניף ראשון לציון | יח``צ: נמרוד סונדרס, יחסי ציבורבישול באווירה ביתית וחמימה | יח``צ: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור
סגנון כפרי | יח``צ: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור*לתיאום פגישת תכנון מטבח לחצו כאן
מאסטר שף VIP: ראשון ושלישי ב-21:00