שם: מנאל איסמעיל
גיל: 39
מהיכן בארץ: לוד
תאריך לידה: 23.1.1982
מצב משפחתי: נשואה +8
מקצוע: לשעבר הנדסאית מכשור רפואי טכנאית אולטרסאונד מילדותי
חשבון אינסטגרם/פייסבוק: mnal-ismail
חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:
1. הייתי עוזרת לכבשים ללדת ועשיתי ניתוח קיסרי לכבשה שנדרסה וכך הצלתי את התאומים שלה.
2. נסעתי לאיטליה בשנה שעברה כדי לגלות טעמים חדשים של אוכל.
3. אני עומדת להפוך לסבתא בקרוב.
4. אני מעצבת את הבתים למשפחה שלי.
5. מגיל שבע ועד היום אני מגיעה למסיק זיתים פעם בשנה, מכינה שמן וכובשת זיתים למיניהם.
מהי החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
בגיל שמונה רציתי לעשות הפתעה לאימא שלי ובישלתי פטאיר. בהתחלה היא השתגעה עליי אבל כשטעמה היא אהבה והייתה מאוד גאה בי.
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
הכנתי בצק ללחם והוא יצא עיסתי מידי. זרקתי לפני שאימא שלי הגיעה הביתה ועשיתי חדש.
מה המאכל שלא תסכימי לטעום בחיים ולמה?
חזיר. כי זה אסור לפי הדת וגם כי המראה שלו מאוד דוחה .
איזה כלי מטבח הוא חובה בעינייך?
סיר לבישול וכל השאר בונוס.
מה הטריק שלך במטבח שאת לא יכולה בלעדיו?
לבשל עם הרבה אהבה ונשמה טובה.
מהי מנת הדגל שלך?
צוואר כבש ממולא עלי גפן.
וידוי קטן לסוף, משהו שעשית במטבח וכדאי ששופטי מאסטר שף לא ישמעו על זה.
השתמשתי בתבלין טוגראשי במקום מרק עוף.