שם: אתי מורד
גיל: 33
מהיכן בארץ: יבנה
תאריך לידה: 2.4.1987
מצב משפחתי: נשואה
מקצוע: קוסמטיקאית
חשבון אינסטגרם/פייסבוק: eti_morad, אתי קוסמטיק
חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:
1. אני רוכבת על סוסים. היו לי שני סוסים יפים, אחד פריזיאן ואחד סוס בית ספר קווטר שיתאים גם לילדים שלי.
2. אני אישה שאוהבת תמיד ללמוד דברים חדשים. למדתי תפירת בגדי ים, קוסמטיקה והתחלתי ללמוד משחק. מבחינתי ידע זה כוח והגשמה עצמית.
3. על פניו יש בי רגישות מוגברת.
4. אני דעתנית.
5. כל יום אני מגלה את עצמי מחדש ואת החוזקות שטמונות בי.
לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה ומה היית רוצה לשאול אותה?
לחיים כהן. הגשמתי את זה במנה שהגשתי באודישן והייתי שמחה לארח את חיים כהן לארוחת קידוש השבת שלי. הייתי שואלת אותו מה גרם לו לגלות את אהבתו למטבח.
מהי החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
כשהייתי ילדה וגרתי אצל ההורים שלי, שיפצתי והחלפתי מטבח, והרגע הזה שבישלתי במטבח החדש שאני עיצבתי, זו הייתה חוויה וסיפוק גדול עבורי.
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
בעברי כילדה עשיתי ניסיונות בישול וניסיתי לזרז בישול מהיר לתפוח אדמה, אז עטפתי אותו בנייר כסף והכנסתי למיקרוגל. תבינו לבד מה קרה.
מה המאכל שלא תסכימי לטעום בחיים ולמה?
לא אסכים לאכול בחיים צדפות כי אני אישית לא מסוגלת לאכול את מרקם הג'לי הזה.
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
שום, כוסברה ושמן זית.
איזה כלי מטבח הוא חובה בעינייך?
כלי הגשה.
מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
להביא את עצמי לתוך המנה.
מה הטריק שלך במטבח שאת לא יכולה בלעדיו?
לקחת מתכון ולהוסיף בו רעיון משלי.
איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן, את זוכרת במיוחד ולוקחת איתך להמשך?
שבאוכל שלי יש רגש וזאת הכי אני, אני תמיד מתחילה לבשל מהלב.
מהי מנת הדגל שלך?
סיר קציצות דגים.
מה המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
לשון.
וידוי קטן לסוף, משהו שעשית במטבח וכדאי ששופטי מאסטר שף לא ישמעו על זה.
אני לפעמים מקצרת דרך – במקום ציר עוף אני משתמשת בכף של מרק עוף.