1 מנקים את הדגים מאדרות וראשים.
2 קוצצים את כל חומרי המילוי וכותשים בעלי ומכתש לכדי משחה חלקה.
3 מניחים כל זוג דגים אחד על השני וביניהם מורחים את המשחה שהכנו ללא הנוזלים. סוגרים ומהדקים.
4 מצפים כל זוג דגים בקמח, טובלים בביצה ואז בפירורי פנקו ומטגנים בשמן עמוק דקה-שתיים מכל צד.
5 מערבבים את כל חומרי הרוטב ומתקנים תיבול.
6 לסלט: קוצצים את הירקות, מתבלים ומתקנים תיבול. מגישים עם בוטנים קצוצים.
האם אסף דיי ייכנס לנבחרת מאסטר שף? צפו בפרקים הבאים וגלו