דלעת ערמונים ממולאת פונדו גבינות וארטישוק ירושלמי
פונדו גבינות עשיר וסמיך בתוך דלעת ערמונים צלויה, ועיגולי בצק פריכים ומטוגנים שמחביאים קממבר, או בקיצור: ד"ש מהניינטיז, עם טוויסט של עכשיו.
>> המתכון המלא לדלעת ערמונים ממולאת פונדו גבינות וארטישוק ירושלמי של אסף דיי
מפרום מוצרלה
ביס מושלם ומושחת של מוצרלה מותכת ממולאת בפטריות שלא יצליח להגיע לשולחן וייחטף כולו עוד בדרך. ראו הוזהרתם.
>> המתכון המלא למפרום מוצרלה של גיא בימקה
קנלוני כרישה
עלים של כרישה מבושלים בחלב ועוטפים גבינת כבשים מעושנת בעשבי תיבול ומעט דבש – זה רק נראה פשוט, אבל הטעם משגע.
>> המתכון המלא לקנלוני כרישה של חופית סרמילי
קינוח גבינה ותותים
מעט מאוד עבודה ויש לכם קינוח מנצח – גבינה מתוקה, בצק קריספי ותותים – תכלס מי צריך יותר מזה?
>> המתכון המלא לקינוח גבינה ותותים של עדי ויינברג
בצלים מקורמלים על תערובת גבינות נמסות
הבצל לוקח מקום של כבוד ונושא על עצמו תערובת גבינות וציר מתובל וסמיך – לגזור ולשמור לערב של חורף עם כוס יין.
>> המתכון המלא לבצלים מקורמלים על תערובת גבינות נמסות של עדי ויינברג