דלעת ערמונים ממולאת פונדו גבינות וארטישוק ירושלמי

פונדו גבינות עשיר וסמיך בתוך דלעת ערמונים צלויה, ועיגולי בצק פריכים ומטוגנים שמחביאים קממבר, או בקיצור: ד"ש מהניינטיז, עם טוויסט של עכשיו.

>> המתכון המלא לדלעת ערמונים ממולאת פונדו גבינות וארטישוק ירושלמי של אסף דיי

דלעת ערמונים - אסף דיי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
דלעת ערמונים | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

מפרום מוצרלה

ביס מושלם ומושחת של מוצרלה מותכת ממולאת בפטריות שלא יצליח להגיע לשולחן וייחטף כולו עוד בדרך. ראו הוזהרתם.

>> המתכון המלא למפרום מוצרלה של גיא בימקה

 

מפרום מוצרלה - גיא בימקה (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
מפרום מוצרלה | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

קנלוני כרישה

עלים של כרישה מבושלים בחלב ועוטפים גבינת כבשים מעושנת בעשבי תיבול ומעט דבש – זה רק נראה פשוט, אבל הטעם משגע.

>> המתכון המלא לקנלוני כרישה של חופית סרמילי

קנלוני כרישה - חופית סרמילי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
קנלוני כרישה | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

קינוח גבינה ותותים

מעט מאוד עבודה ויש לכם קינוח מנצח – גבינה מתוקה, בצק קריספי ותותים – תכלס מי צריך יותר מזה?

>> המתכון המלא לקינוח גבינה ותותים של עדי ויינברג

קינוח גבינה ותותים - עדי ויינברג (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
קינוח גבינה ותותים | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

בצלים מקורמלים על תערובת גבינות נמסות

הבצל לוקח מקום של כבוד ונושא על עצמו תערובת גבינות וציר מתובל וסמיך – לגזור ולשמור לערב של חורף עם כוס יין.

>> המתכון המלא לבצלים מקורמלים על תערובת גבינות נמסות של עדי ויינברג

בצלים מקורמלים עם תערובת גבינות - עדי ויינברג (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
בצלים מקורמלים עם תערובת גבינות | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"