המטבח הוא מקום מלא באפשרויות, וכשנכנסים אליו הדמיון מתחיל לפרוח לכיוונים שונים ומיוחדים. זה גם מה שקרה אמש (מוצ"ש) למיטל רייכל וגיא בימקה, שבאמצע משימת הממולאים, הם החליטו לשנות כיוון ולהפוך את הארנצ'יני האיטלקי, המוכר ואהוב - למתוק. בעזרת ריזוטו מתובל בסוכר במקום מלח, דלעת ויוגורט משולב בלאבנה, השינוי המפתיע הצליח לכבוש את שופטי מאסטר שף (הערב, ראשון אחרי החדשות בקשת 12), והאמת שגם אותנו. אז החלטנו לחפש עוד כל מיני אדפטציות מתוקות למאכלים מלוחים, והתוצאה? טעימה במיוחד.
לביבות גבינה מתוקות
אולי במבט ראשוני נראה שמונח לפניכם פנקייקס, אבל זו טעות. מדובר בלביבות גבינה מופלאות, דקות ומתוקות שיעשו לכם פשוט כיף על הנשמה. הדבר הכי טוב כאן זה שאת המתכון שלהן אתם תצליחו לזכור בעל מרוב שהוא קל.
>> למתכון המלא של לביבות גבינה מתוקות של נועה יחיאלי
רביולי גבינה ושוקולד לבן ברוטב פירות יער
את האמת? בכל פעם שאכלנו רביולי לא חשבנו שיש אפשרות להכין לו גרסה מתוקה. מזל שעמיחי שרפשטיין מהעונה השמינית של מאסטר שף שלף עבורנו את המתכון הזה. אתם חושבים שאתם יכולים לעמוד בפני כיסוני פסטה ממולאים בקרם גבינה ושוקולד לבן, מונחים על רוטב פטל וקרם פיסטוק? אם התשובה היא כן, תחשבו שוב.
>> למתכון המלא של רביולי גבינה ושוקולד לבן ברוטב פירות יער של עמיחי שרפשטיין
פשטידת אטריות ושוקולד
אתם מחפשים איזה קינוח ביתי, טעים ומפנק שקל להכין? אז המתכון הזה של גיל חובב לפשטידת אטריות מתוקות הוא בדיוק בשבילכם. תתארגנו על אטריות ביצים, חמאה, קקאו, סוכר וביצים ותוך שעה (כולל עבודה) אתם כבר מגישים אותה לאורחים שלכם.
>> למתכון המלא של פשטידת אטריות ושוקולד של גיל חובב
פיצה שוקולד
וואו. מאיפה אנחנו מתחילים? פיצה היא הקשר הכי יציב שיש לנו עם אוכל, ולכן מצאנו את הגרסה המתוקה שלה – מבצק שוקולדי נהדר עם ניחוחות של תפוז, מלא ממרח שוקולד. אה כן, ומי מוותר על תוספות מעל הפיצה שלו? אף אחד. תוכלו להוסיף חלבה, מרשמלו, חמאת בוטנים, שוקולד לבן ואפילו עדשים או סוכריות m&m. עשו בה כרצונכם, אתם תודו לנו.
>> למתכון המלא של פיצה שוקולד של בל קפצן
פיצה-פיתה שוקולד ובננות
ואם כבר עסקנו בפיצה, קבלו את המאכל המפורסם בכל בית ישראלי – פיצה פיתה. בעזרת ממרח שוקולד, בננות ופרוסות שקדים, תוכלו להפוך את הפיתה עם שוקולד המוכרת ואהובה למעדן מלכים. רק שימו לב - אחרי שמנסים אי אפשר לחזור לאחור.
>> למתכון המלא של פיצה-פיתה שוקולד ובננות של אביבה פיבקו
פופקורן מתוק עם לוטוס ושוקולד לבן
הנה מצאנו לכם נשנוש שתתמכרו אליו די מהר. אם תשקיעו רק עוד כמה דקות בפופקורן שהכנתם בסיר, תזכו בפינוק משוגע שיהפוך את הצפייה הרגילה שלכם בטלוויזיה לחוויה אחרת לגמרי. תאמינו לנו, הסבלנות משתלמת.
>> למתכון המלא של פופקורן מתוק עם לוטוס ושוקולד לבן של חן שוקרון