אם גם לכם נוזל ריר בכל פעם שאתם רואים או שומעים את המילה 'שניצל', אתם לא לבד. שניצל חם שיוצא מהשמן הוא התגלמות כל הטוב בעולם הזה, עד כדי כך שאם היינו צריכים לאכול מאכל אחד כל החיים – היינו בוחרים בשניצל. גם איתיאלה היאט ממאסטר שף (מוצ"ש אחרי החדשות, קשת 12) בחרה בדרך הבטוחה שהצילה אותה מהדחה, ואין זה פלא, בסופו של דבר היא מצאה את עצמה במרפסת. שניצל עוף או בקר יכול לבוא בכל מיני צורות, טעמים וציפויים מפתיעים - אז קבלו כמה מתכונים שיגרמו לילדים שלכם להשתגע מאושר.
>> למתכון המלא לשניצל וינאי של איתיאלה היאט
שניצלונים עם ביסלי
זו אולי אחת ההמצאות הכי גאוניות של המאה ה-21, שהילדים שלכם, וגם אתם, תעופו עליה. שניצלונים בציפוי ביסלי מרוסק – אם זה לא מאכל האלים, אז מה כן?
>> למתכון המלא של שניצלונים עם ביסלי
שניצל בציפוי בייגלה
אם אתם עדיין נדהמים מהשניצלונים עם הביסלי, קבלו את השניצלים בציפוי בייגלה – פריכים, קריספיים ומושלמים, שמשדרגים לכם את הארוחה ויעלו לכם את סף העונג לרף חדש.
>> למתכון המלא לשניצל בציפוי בייגלה
שניצל בציפוי תפוצ'יפס
ועוד חטיף אהוב שמצליח לשדרג את הכל - תפוצ'יפס. לקראת פסח הקרב ובא, קבלו שניצל בציפוי כשר לפסח – פריך, מתובל וממכר. אבל אל תטעו, כל הקונוטציות שמגיעות עם המושג 'כשר לפסח' לא חלות על השניצל הזה, כי אותו אתם תרצו לאכול כל השנה.
>> למתכון המלא לשניצל בציפוי תפוצ'יפס
שניצל ממולא פירה
אוהבים פירה לצד השניצל? עכשיו קבלו אותם יחד במתכון של עמיחי שרפשטיין ממאסטר שף, שיגרום לכם ללקק את האצבעות ולהרגיש במסעדת גורמה. אמנם זה דורש קצת יותר עבודה, אבל התוצאה לגמרי שווה את זה.
>> למתכון המלא לשניצל ממולא פירה
כדורי שניצל
למה מגיע לנו כל הטוב הזה? נראה לנו שהגענו לפסגה הקולינרית של חיינו – לא צריכים מאכלים פלצנים שמכסים רק 1% משטחה של הצלחת, תנו לנו כדורי שניצל ואנחנו מאושרים. לא מאמינים לנו? תנסו בבית ותראו איך הילדים שלכם מגיבים.
שניצלונים משודרגים של אהרוני
שילוב המילים שניצלונים + אהרוני אומר הכל. יש לנו הרגשה שאנחנו לא צריכים להרחיב, אבל בכל זאת נאמר כמה מילים: ישראל אהרוני משדרג את שניצלים הרגילים עם בלילת נאגטס ועליה פירורי לחם, והתוצאה? אלוהית. שניצלים פריכים, עסיסיים וכל כך טעימים. תעשו לנו משלוח?
>> למתכון המלא לשניצלונים משודרגים של אהרוני
שניצל כף בציפוי פריך
אם אתם מחובבי שניצל הבקר, קבלו מתכון שיעיף לכם את הפוני. שניצל כף בקר (החלק האחורי של הפרה) שמכינים בכלום זמן, וברגע הוא כבר לא נשאר בצלחת. אל תשכחו לפרוס את הבשר נגד כיוון הסיבים, ולטגן כל פעם שניצל אחד. בתאבון.