עוגת סביח
לוקחים את כל מה שטוב בסביח, אבל במקום סתם לתקוע בפיתה - מכינים מתפוחי האדמה פירה, מסדרים הכל יפה בתבנית, עוטפים בחציל, ויאללה לתנור. מדובר בסוג של מוסקה בסגנון סביח, וזה נפלא.
>> למתכון המלא של עוגת סביח של אתי מורד
קישוא ממולא ברטטוי
מנה צמחונית ים תיכונית שכולה קלילות – הקישואים הבלאדים ממולאים בחצילים, פלפלים ובצלים כשהם מסודרים בנינוחות על יוגורט יווני מלא תבלינים.
>> למתכון המלא של קישוא ממולא ברטטוי של מיטל רייכל
דג בלחם
כשכבר חשבנו שוורסיות על חריימה לא יכולות להפתיע אותנו, באה הגרסה שעוטפת דג בלחם ומגישה את הרוטב בנפרד. רב רושם וטעים-טעים-טעים.