כזה עוד לא ראינו: כך תכינו את עוגת הסביח שהדהימה את השופטים
מפרק לפרק מתמודדי מאסטר שף גורמים לנו לרצות להיות כל היום במטבח ולבשל בלי הפסקה. אז כדי לנסות להיות מאסטרים בבישול ריכזנו את המנות שפתחו לנו את כל בלוטות הטעם - מהקישוא הממולא של מיטל ועד הדג בלחם של אתי
מאסטר שף | | פורסם 16/12/2022:45| עודכן 17/12/2006:43
לוקחים את כל מה שטוב בסביח, אבל במקום סתם לתקוע בפיתה - מכינים מתפוחי האדמה פירה, מסדרים הכל יפה בתבנית, עוטפים בחציל, ויאללה לתנור. מדובר בסוג של מוסקה בסגנון סביח, וזה נפלא.