בוריטו צ'ילי קון קרנה
טורטייה ממולאת בבשר חריף ושעועית אדומה – לערב של בירה עם חברים על המרפסת.
>> למתכון המלא לבוריטו צ'ילי קון קרנה של אתי מורד
סמבוסק ממשולשי טורטייה
כשדרום אמריקה פוגשת את המזרח התיכון, נוצרת גרסת טאקו ממולא ומטוגן במעטפת פריכה.
>> למתכון המלא לסמבוסק ממשולשי טורטייה של מנאל איסמעיל
פיש טאקו מדפי אורז
קערות פריכות של דפי אורז מטוגנים, סלסה רעננה וחריפה ודג מטוגן בעשבי תיבול או במילה אחת: שלמות.
>> למתכון המלא לפיש טאקו מדפי אורז של בת-שי עוז
טאקו דג
המנה המקסיקנית הקלאסית בגרסה קלילה ונפלאה עם לוקוס מטוגן בבלילה פריכה.