לרוב האנשים שאש המטבח בוערת בתוכם - יש מנה שמסמלת אותם. מנה כובשת, אותה הם יודעים להכין במדיוק כשאת המרכיבים הם מדלקמים בעל פה, ומותירים אבק לספר המתכונים. לרוב, מנת הדגל מסמלת פריצה, הצלחה, פינוק ואהבה. בפרק הקרוב של "מאסטר שף" (מוצ"ש אחרי החדשות, קשת 12). אך בשלבים המתקדמים האלה הלחץ עולה, ואף אחד לא חסין מפני טעויות - גם לא איתיאלה היאט, שמצאה את עצמה מסתבכת עם מנה אותה היא מכירה טוב מאוד.
"לא הגיוני לי שאני לא מצליחה לעשות מרנג של פבלובה", משתפת איתיאלה בעת ההכנה. "אני אמורה להוציא מנה לשופטים שאמורה להציג את היכולות שלי ברמה הכי גבוה שיש - זו מנת הדגל שלי". איתיאלה שיודעת להכין בעיניים עצומות את הפבלובה האגדית שלה, לא מאמינה שהמרנג נשרף ואיתו גם התקווה להוציא את המנה בדיוק כפי שהיא רגילה.
אך, בואו לא נשכח שאילתור היא תכונה חשובה בתחרות. "יש לי עוד מסה אז אני אכניס פבלובה 'פרי סטייל'", מספרת היאט בזמן שהיא מכינה את המנה בדרך חדשה. "אולי הצורה של הדיסקית לא טובה, אז אני עושה דיסקיות נוספות עם ניסיון לאפות אותן בצורה לא דקיקה, כמו שעשיתי מקודם", "אם זה לא קורה לי עכשיו לא תהיה לי מנה להגיש - זה הכי מלחיץ שיש". האם איתיאלה תפצח את התעלומה? עד שנגלה מה יעלה בגורל הפבלובה, אנחנו מחזיקים לה אצבעות.