אייל בן 51, הוא מצטרף כשופט של "מאסטר שף". במקביל עולה הסדרה הדוקומנטרית "איפה האוכל?" בהגשתו
השופט הייחודי פותח את הסניף הראשון של "מזנון". מאז נפתחו מזנונים רבים ברחבי העולם.
הוא ממשיך לעונה השלישית של "מאסטר שף" ובמקביל פותח את הסניף הראשון שלו בפריז.
אייל ממשיך להתפתח עם עוד ועוד עסקים ופותח את מסעדת "רומנו" בבית רומנו, שיהפוך במרוצת השנים למרכז תרבות משמעותי בתל אביב.
המסעדן האהוב ממשיך לעונת החמסה של הריאלטי האהוב עלינו והמסעדות שלו ממשיכות לפעול בקצב גבוה, בקושי הצלחנו להזמין מקום.
השופט נשאר יציב גם לעונה השישית ועוד ועוד מכירים אותו בזכות הגישה שלו לאוכל, עם הרבה ריספקט לחומרי הגלם.
בשנה הזאת אייל פותח את מסעדת "מלכה", בתל אביב. במקביל מגזין האוכל הנחשב באמריקה Food & Wine Magazine בחר בבייבי כרובית שלו למנה הטובה ביותר של 2018.
מזל טוב! אייל והכרובית ממשיכים לככב והפעם ״כרובית תינוקת נמסה בין עליה״ נבחרת כאחת המנות המשפיעות בעולם ב-300 השנה האחרונות בספר בהוצאת Phaidon press.
בשנה הזאת הוא היה לקראת פתיחת מסעדת "דבורה" שכמו שאתם כבר יודעים, הולכת להיות כוכבת בשנה שבאה אחריה.
מוכנים לזה? עונת העשור החגיגית והנוצצת של "מאסטר שף" יוצאת לדרך. וכן, ברור שאייל שם.
פתח הכל סגור הכל