פקיילה
קלאסיקה תוניסאית - רוטב מרוכז של עלי מנגולד, עם שעועית לבנה נימוחה ופיתה פריכה (כן, אפשר גם על קוסקוס)
>> המתכון המלא לפקיילה של אסף דיי
מרק שעועית
סיר שכולו נחמה וגעגוע: מרק שעועית קלאסי, מתובל היטב והכי חשוב - קל הכנה
>> המתכון המלא למרק השעועית של גיא בימקה
מרק עדשים צבעוניות
ניחוחות של הודו במרק סמיך של עדשים בכמה צבעים, שמוסיפות משחק של מרקמים וסמיכות נפלאה
>> המתכון המלא למרק העדשים צבעוניות של עדי ויינברג
פתת אלחומס
בסיס של קרעי פיתה, מעל גרגירי חומוס מבושלים, יוגורט ובשר כבש מתובל - זה מה שמנאל מ"מאסטר שף" מתכננת לכם בתוכנית של שבת (אחרי החדשות בקשת 12), וזו פשוט מנה אדירה. רק אל תשכחו לשריין איזה שעתיים למנוחה