עוגת מנגולד ובשר
עלים ירוקים עוטפים הפתעה: תערובת נהדרת של בשר וירקות שרופים, בתיבול נהדר.
>> למתכון המלא של עוגת מנגולד ובשר של אתי מורד
טארט בצלצלים
מנת פתיחה או הלב של הבראנץ'? זה אתם תחליטו. מה שבטוח – זאת תהיה אחת המנות היפות על השולחן שלכם.
>> למתכון המלא של טארט בצלצלים של תאיר מורדוך
סינמון רול עם טופי ופקאן
טעמים נפלאים של בצק שמרים, קינמון, סוכר וחמאה, ואם כל זה לא מספיק – יש גם רוטב טופי ופקאנים.
>> למתכון המלא של סינמון רול עם טופי ופקאן של חיים כהן
בננות בטמפורה
בננה חמה ומטוגנת, בוטנים מקורמלים, קצפת וטופי – מתיקות פשוטה שקשה לעמוד בפניה.
>> למתכון המלא של בננות בטמפורה של בת-שי עוז
טארטלט עגבניות ובצל
מנות אישיות קטנות ונהדרות עם בצק פריך-פריך בתחתית, ומילוי טעים-טעים של ירקות ובשמל.
>> למתכון המלא של טארטלט עגבניות ובצל של תאיר מורדוך
כיסוני קינמון ופקאנים
קינוח עדין של בצק דק ממולא באגוזים מתובלים בסוכר וקינמון, ברוטב מתקתק של שמנת וחמאה.
>> למתכון המלא של כיסוני קינמון ופקאנים של חיים כהן
טארט בננות הפוך
בננות מקורמלות, בצק פריך וריח מטריף של חמאה, או בקיצור: קינוח מושלם. רק שמרו על ריכוז בזמן הכנת הקרמל.