שניצל וינאי וסלט עלים חריפים

קסם של ציפוי פריך לבשר עגל, עסיסיות של טיגון וסלט חריף-חמוץ שמרענן את הכל.

>> למתכון המלא של שניצל וינאי וסלט עלים חריפים של איתיאלה היאט

שניצל וינאי - איתיאלה היאט (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
שניצל וינאי וסלט עלים חריפים | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

מדליוני פילה לצד פירה דלעת וחמאת זעתר

קלאסיקה: נתח בשר איכותי ולידו טעמים עדינים של דלעת וחמאה. נשבעים, לא צריך יותר מזה.

>> למתכון המלא של מדליוני פילה לצד פירה דלעת וחמאת זעתר של שמי אפניאר

מדליוני פילה - שמי אפניאר (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
מדליוני פילה לצד פירה דלעת וחמאת זעתר | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

הקציצות של חיימון

סיר של קציצות הוא טעם של בית, ומי שמוותר על שלב הטיגון – לא יודע מה הוא מפסיד.

>> למתכון המלא של הקציצות של חיים כהן

קציצות - חיים כהן (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
הקציצות של חיימון | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

טאטאקי

מנת פתיחה עדינה עדינה, לארוחת ערב זוגית עם מישהו או מישהי שממש ממש אוהבים.

>> למתכון המלא של טאטאקי של בת-שי עוז

טאטאקי - בת-שי עוז (צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף")
טאטאקי | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"