ספינג' עם זעלוק
בצק מטוגן ואוורירי עטוף בגרגירי סוכר הוא תמיד רעיון טוב. כשמוסיפים לו דבש שקדים או סלט זעלוק חמים וחריף – זה כבר שיחוק.
>> למתכון המלא של ספינג' עם זעלוק של ספיר אוחנה
סמבוסק סביח
כל מה שטוב בסביח עטוף בבצק שמרים נהדר. המלצה שלנו: יותר חציל. תמיד יותר חציל.
>> למתכון המלא של סמבוסק סביח של חיים כהן
טארט בצל
המתיקות והרכות של הבצל המקורמל והאפוי פוגשות בצק עלים מתפצח ועדינות של גבינת עיזים או בקיצור – בא לנו כזה עכשיו ממש.
>> למתכון המלא של טארט בצל של הילה הזנשפרונג
ביסקוויט פריך עם קרם מנגו, מרנג ונגיעות שוקולד ונענע
נראה מיליון דולר, ללא צל של ספק, ותכלס – לא כל כך מסובך. רק תהיו מרוכזים עם זמני האפיה ועם הבן מארי, ויש לכם קינוח שישגע את האורחים.
>> למתכון המלא של ביסקוויט פריך עם קרם מנגו, מרנג ונגיעות שוקולד ונענע של הילה הזנשפרונג
טארט טאטן בצלים מקורמלים
קבלו בונוס ענק שמגיע כמתכון אליפות של אהרוני. הוא דורש כל כך מעט ונותן כל כך הרבה.