שם: יותם ארונוביץ
גיל: 39
מהיכן בארץ: קיבוץ תל יצחק
תאריך לידה: 4.12.1979
מצב משפחתי: נשוי ואב לשלושה (בן ושתי בנות)
חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:
- אלוף בידע כללי (אפילו ניצחתי את הצ'ייסר)
- לא אוהב עגבניות בסלט
- אני מתרגש בקלות (נגיד מסרטים או סדרות)
- כשהייתי ילד, הייתי תולעת ספרים של ממש. היום כבר אין לי זמן
- אני לא מבשל כל כך הרבה (אולי פעם בשבוע)
מה אתה יותר, אוכל רחוב או מולקולרי?
אוכל רחוב כמובן.
לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
רובי ריבלין, מתוק שהוא.
מהי החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
מטבח צבאי, לומד מהטבח של המוצב להכין שניצלים. יד אחת בביצה ויד בפירורים (טיפ לחיים).
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
כשמבשלים כל הזמן קורות פדיחות. הפדיחה הכי גדולה קרתה בתחילת הדרך, כשהכנתי עגבניות ממולאות בעגבניות. לא כל כך ידעתי לבשל, אבל מי שלא מנסה, גם לא טועה.
למי אתה הכי אוהב לבשל?
לאביטל, בת הזוג שלי. היא תמיד תפרגן אבל גם תדע להעביר ביקורת כשצריך. חוש הטעם שלה יותר מפותח משלי.
מה אתה הכי אוהב לאכול?
ירקות ופירות בשיא עונתם.
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
שמן זית, לימון ומלח. שלושתם ישדרגו כל מאכל.
מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
את השיעור הכי חשוב על בישול למדתי מאמא שלי – לא לפחד לנסות ולהעז. בישול זה עניין של רגש, והפחד מלטעות משתק. פשוט מנסים, ומשתפרים.
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"
מה יכתבו עליך בעיתון אוכל נחשב?
אוהב לאכול יותר מאשר אוהב לבשל. אוהב לקנות חומרי גלם יותר מאשר אוהב לאכול.
מה הסטייה הקולינרית שלך?
עוגת שמרים קפואה.
מהי מנת הדגל שלך?
סלט חסה (כן, סלט חסה).
מהו המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
מרק תאילנדי המבוסס על מיצי מרה (בעדינות נאמר שהיה מעניין).