רביולי פר מרי
את הרביולי היפהפיים שאלברט מכין לאשתו הוא ממלא בתפוחי אדמה ופטריות שטוגנו בשומן כבש, ומגיש עם רוטב יוגורט מוקצף מפואר. עכשיו תגידו לנו אם יש מחווה יותר יפה של אהבה מזו.
למתכון המלא לרביולי פר מרי של אלברט איפראימוב
מונט בלאן
קינוח מרנג, קרם מסקרפונה, ערמונים וקצת ויסקי שהוא לא פחות מהגילטי פלז'ר של ישראל אהרוני. ג'אנה חן קלעה לדעת גדולים, ועשתה את זה הכי טעים שיש.
למתכון המלא למונט בלאן של ג'אנה חן
מגדל המבורגר
כשנמרוד ציוני רוצה לפנק את הבנות שלו הוא מכין להן את המנה הזו: מגדל של המבורגרים עם רוטב ברביקיו (ביתי), רוטב גבינה כחולה (ביתי, הכל ביתי), לחמניות (ביתיות) וירקות. רוצים להוסיף בייקון? לא נמנע מכם.
למתכון המלא למגדל המבורגר של נמרוד ציוני
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"
פאי שוקולד עם חלבה פיסטוק
בפאי השוקולד המושחת של פרח יש, מלבד הרבה הרבה שוקולד, חלבה מיוחדת שהיא מכינה לבד מטחינה, סוכר ופיסטוקים, וגם מחלב טחון, שהופך את הבצק למשהו אחר מכל מה שאתם מכירים.
למתכון המלא לפאי שוקולד עם חלבה פיסטוק של פרח רסלאן
סטייק ברוטב פטריות ושמנת
מנת הגילטי פלז'ר של רוחמה זרקה אותנו ישירות לשנות ה-80, אז התמוגגו חלק מאיתנו על סטייקים ברוטב שמנת, ולא סתם שמנת אלא שמנת-פטריות. האם המנה שרדה את המעבר למאה ה-21? השופטים חושבים שכן.
למתכון המלא לסטייק ברוטב פטריות ושמנת של רוחמה הרשדורפר