מרק דגים של לאה פלורט קריאף
הדעות על המרק של המתמודדת מניס היו חלוקות: השופטים לא אהבו את הנוכחות של הפילטים במנה, אבל מהמרק עצמו הם התלהבו. אז את מה שהם ביקרו השמטנו, כל מה שהם אהבו נמצא ממש כאן.
>> המתכון המלא למרק הדגים של לאה פלורט קריאף
צלעות טלה של שבת בבוקר
אם חציר תלתן וצתרה ורודה הם חומרי גלם זמינים במקום שאתם באים ממנו - שווה לנסות את הצלעות האלה של לאה, שהעבירו אותה שלב למרות הצריבה הסופית, שלדעת השופטים הייתה מיותרת.
>> המתכון המלא לצלעות הטלה של לאה פלורט קריאף
כנאפה לבנונית
מעולם לא ראינו (שלא לומר טעמנו) כנאפה מבצק מבוסס סולת - אנחנו מכירים רק את גרסת הקדאיף - אבל מרגע שראינו את פרח מכינה את המנה המהממת הזאת, היא פשוט לא יוצאת לנו מהראש. כולל הבייגל, ברור.
>> המתכון המלא לכנאפה הלבנונית של פרח רסלאן
פראקה לבנונית
השופטים עפו על המנה הזאת - תערובת של בורגול עם בשר ושומן כבש שנטחנו לכדי משחה - אנחנו יודעים רק שמדובר במשהו בסגנון קובנייה, ושאנחנו מתים לראות מה פרח רסלאן עוד תכין בהמשך.
>> המתכון המלא לפראקה הלבנונית של פרח רסלאן
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"
מרק דגים עם כיסוי בצק
גם דגים, גם עגבניות, גם מרק, גם לחם - המנה הביתית המאוזנת והטעימה שהעבירה את נמרוד ציוני לאודישן השני, ועשתה את זה בקלילות של נוצה.
>> המתכון המלא למרק הדגים של נמרוד ציוני
נקניקיות כבש בלחמניית פריקסה
כאילו הנקניקיות לא מספיק טעימות, הן עוד הוגשו בתוך לחמנייה ביתית מטוגנת עם סלט, עמבה, טחינה ואריסה. לזה אנחנו קוראים מנה שאי אפשר לעמוד בפניה. שווה סינר זהב.
>> המתכון המלא לנקניקיות כבש בלחמניית פריקסה של נמרוד ציוני
"מאסטר שף": האודישנים ממשיכים מחר (שלישי) ב-21:15, בקשת 12