קראמבל תפוחים מקורמלים
אם רק היינו יודעים שאפשר להכין קינוח כזה בחצי שעה - כבר מזמן היינו מתחילים לחרוש עליו. ותודה לפרח על הטאץ' של הפיסטוקים הטחונים.
המתכון המלא לקראמבל תפוחים של פרח רסלאן, ונסה אביטן וקוסטה אוסדצ'י
פולנטת יער
ייתכן שזאת המנה הכי מפוארת שאפשר להכין בחצי שעה: פולנטה מטוגנת בשמן עמוק, שמגישים עם תערובת מטריפה של פטריות ובקצ'וי שהוקפצו בים של חמאה.
המתכון המלא לפולנטת יער של שחר לוי, ליאור אוחיון וגל קספרס
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"
פרנץ' טוסט קליינטה
פרנץ' טוסט הוא אחד הפינוקים האהובים עלינו, והמחשבה לגוון אותו עם פשטידת החומוס המרוקאית הזאת - ולהפוך אותו למנה מלוחה עם נגיעות של אריסה - מעוררת בנו התרגשות גדולה.