ונסה וידל אביטן היא אחת המתמודדות החזקות בעונה הנוכחית של מאסטר שף, אך גם היא יודעת שכדי להיות המאסטר שף הבא של ישראל, היא חייבת לצאת מאזור הנוחות שלה. בחצי הגמר שישודר הערב (שני, 21:15, קשת 12), ונסה מחליטה לקחת סיכון ולהשתמש בתבלין שהיא לא מכירה כדי ליצור מנה חריפה, ובכך אולי גם קצת ישראלית יותר. "אני אף פעם לא ניסיתי לעשות פסטה עם פפריקה חריפה. כבר בבצק צריך להרגיש את הטעם", אמרה המתמודדת, "לשים פפריקה בבצק זה לא משהו הגיוני שכולם עושים בקלות, אבל השופטים ביקשו אש".
אלא שבזמן שהיא לשה את הבצק, היא גילתה כי המתמודד שחר לוי השתמש בדיוק באותו מרכיב, מה שגרם לה לחשב מסלול מחדש. "פתאום אני רואה שגם שחר שם פפריקה בתוך הבצק שלו. יש לנו את אותו רעיון ואני לא רוצה להגיש משהו כמו של שחר, אלא משהו שונה לגמרי. אני צריכה להיות יצירתית כדי לקבל את הכרטיס לגמר", היא אמרה. האם זה מה שיגרום לה להחזיר את הסינר, רגע לפני הגמר?