1מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל, הגזר והסלרי עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבוקה גרני. ואת היין הלבן ומבשלים עד שהיין מצתמצם.
2 מוסיפים חזה אווז, אנטריקוט קצוץ ועגבניות קצוצות ומטגנים 5-6 דקות. מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם. בסוף הבישול מוסיפים את רכז הרימונים, מערבבים ומוציאים את הבוקה גרני.
3 בנפרד מכינים את הרושטי: מחממים את השמן במחבת. מערבבים את תפוחי האדמה והבצל עם הקמח ומשטחים את התערובת על המחבת. מבשלים על אש בינונית 10 דקות מכל צד (כמו חביתה) עד השחמה.
4 מכינים את סלט הירקות הגרוזיני: קוצצים עגבניות ומלפפונים לחתיכות גסות ופורסים את הצנונית לפרוסות דקות. מוסיפים שמן זית, גרעיני חמניה, שום ומלח ופלפל ומערבבים.
5 מגישים את הרושטי כשעליו הבשר ומקשטים באגוזי מלך קצוצים.