1 מכינים את הפיתות: בקערה, משרים את השמרים, סוכר והמים למשך 10 דקות.
2 מוסיפים את הקמח ולשים עד קבלת עיסה אחידה.
3 מוסיפים את המלח, הכורכום ולבסוף את העירית, לשים כ- 7 דקות ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח.
4 לאחר שהבצק תפח, קורצים עיגולים בגודל כדורי פינג- פונג ומניחים על נייר אפייה משומן.
5 מניחים להתפחה של 15 דקות ולאחר מכן מכניסים את עיגולי הבצק לסיר אידוי מעל מים רותחים במשך 15 דקות עד שהפיתות מוכנות.
6 בזמן ההתפחה והאידוי מכינים שאר החומרים: פורסים את הזוקיני לפרוסות דקות וטובלים מכל הכיוונים בטמפורה.
7 מחממים שמן עמוק, ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
8 מפלטים את הלברק לקוביות של 3-4 ס"מ ללא העור.
9 חותכים את המלפפון, הגזר, הקולורבי והצ'ילי לרצועות.
10 מפלטים את האשכולית לפלחים ללא הקליפה.
11 מערבבים את הירקות עם האשכולית וממליחים לפי הטעם.
12 מחממים במחבת 3 כפות שמן, ומוסיפים כף קארי. מטגנים למשך 20 שניות ולאחר מכן מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים היטב.
13 מוסיפים את נתחי הדג ומבשלים כ-10 דקות.
14 ממלאים את הפיתות המוכנות בדג ובצ'יפס הזוקיני ומגישים לצד הסלט.