פיתה עם בשר טחון, טחינה ורוטב פלפלים
אנחנו קוראים לזה פיתה עם בולונז ישראלי, אתם תקראו לזה הפיתה הכי טעימה שיש: בשר טחון עסיסי, טחינה ורוטב פלפלים חריף וממכר.
>>המתכון לפיתה עם בשר טחון של בר פינס
חריימה לוקוס עם פול ירוק
איך משדרגים את החריימה? קודם כל מכינים אותו מלוקוס עסיסי ואז מוסיפים לו פול ירוק ומרענן.
>>המתכון לחריימה לוקוס עם פול ירוק של בר פינס
דג ותבשיל פריקי בפיתה
פיתה כזו מקורית עוד לא פגשתם: דג צלוי בתנור, תבשיל פריקי ועגבניות צלויות ומעל הכל צזיקי. נשמע טעים? גם לנו.
>>המתכון לדג ותבשיל פריקי של לריסה סליפאן-אשד
תבשיל לוקוס ופריקי עם תרד ויוגורט
תבשיל חגיגי של לוקוס עם פריקי ותרד ברוטב יוגורט משגע. גם טעים וגם ממש לא מסובך להכין.
>>המתכון לתבשיל לוקוס ופריקי עם תרד ויוגורט של לריסה סליפאן-אשד
>> בחרו את המנה המצטיינת של הערב ואולי תזכו בתנור אפייה מתנת AEG
"מאסטר שף": האודישנים ממשיכים בשבת ב-21:00, קשת, ערוץ 12