לביבת רושטי עם ראגו אנטריקוט
נכון שחנוכה כבר נגמר אבל רושטי ענקית ופריכה תמיד כיף להכין, וכאן היא משודכת לתבשיל בשר עסיסי שהופך אותה לארוחה המושלמת.
>>למתכון המלא ללביבת רושטי של לריסה סלפיאן-אשד ואיציק בטאשוילי
טחול ממולא עם קובה במרק יוגורט
קלאסיקה ערבית עם טוויסט מודרני: טחול ממולא בבשר שמוגש יחד עם שני סוגי קובה: אחד ממולא בבשר ואחד ממולא בחמאה. כולם ביחד שוחים במרק יוגורט מרענן במיוחד לחגיגה אמיתית.
>>למתכון המלא לטחול ממולא של נאדיה עויד ומוזנא בשארה
קציצות לוקוס ברוטב מרוקאי חריף עם פרנה
השדרוג הכי שווה שיש לדגים מרוקאים: קציצות לוקוס עסיסיות ברוטב חריף שכיף לנגב. ואם כבר לנגב, אז עם פרנה ביתית שמכינים די בקלות.
>>למתכון המלא לקציצות לוקוס של בר פינס ויהודה עמר
פריקסה שקדי עגל
איך לא חשבו על זה קודם? מחליפים את הטונה בשקדי עגל עסיסיים, משאירים את תפוחי האדמה, הלימון והטרשי - ומקבלים פריקסה מליגה אחרת. במילים של מיכל אנסקי: "זה רך כל כך – מרגיש כמו סופגנייה בתוך סופגנייה".
>>למתכון המלא לפריקסה שקדי עגל של סיוון עמר ויהוידע ניזרי
דושפרה בוכרי על מצע צזיקי יווני
קחו כיסונים בוכריים ממולאים בבשר, הגישו אותם עם רוטב צזיקי יווני - וקיבלתם מנה מושלמת שהיא שילוב מזרח תיכוני שרק ב"מאסטר שף" יכולים להמציא. בר איילון ואדי בבייב, תמשיכו בדיוק ככה!.
>>למתכון המלא לדושפרה בוכרי של בר איילון ואדי בבייב
>> גם אתם יכולים לשפוט את המנות של מתמודדי מאסטר שף
"מאסטר שף": ממשיכים ברביעי ב-21:00, ערוץ 12