"מח עצם" מקישוא עם פולנטה ואספרגוס
"זה טעים בטירוף" אמרה מיכל אנסקי. מנה צמחונית שתזכיר לכם עצמות מח בשריות, רק מירקות. קישואים ממולאים בממרח חצילים ומוגשים עם פולנטה רכה ואספרגוס חלוט. מי בכלל צריך בשר?
>>למתכון המלא ל"מח עצם" מקישוא עם פולנטה ואספרגוס של עמיחי שרפשטיין
מרק כרוב וחזה אווז מעושן
מרק חורפי ומנחם שמכינים ממש בקלות, עם תוספת פריכה וכיפית במיוחד של רצועות חזה אווז מעושן.
>>למתכון המלא למרק כרוב וחזה אווז מעושן של לירון פרטוש
סטייק אנטריקוט עם צ'יפס בטטה ותפוחי אדמה
הכי פשוט והכי טעים שיש: סטייק עסיסי שמכינים בקלות בבית, עם צ'יפס פריך במיוחד שחלקו מבטטה וחלקו מתפוחי אדמה. והסוד הגדול? תיבול מיוחד על הצ'יפס, שהופך אותו לממכר לאללה.
>>למתכון המלא לסטייק אנטרקוט עם צ'יפס בטטה ותפוחי אדמה של ויקטוריה גוברמן
>> גם אתם יכולים לשפוט את המנות של מתמודדי מאסטר שף
"מאסטר שף": רביעי ושבת ב-21:00, קשת, ערוץ 12