1 מכינים בצק פריך: מחממים תנור ל-175 מעלות. מעבדים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קורנפלור, חמאה, סוכר ומלח לתערובת פירורית (אם אין, אפשר לעשות את זה בידיים). מוסיפים חלב וחלמון ומעבדים רק עד שנוצר גוש בצק.
2 מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים גדולים קצת יותר מגודל השקעים בתבנית. מכניסים כל עיגול לשקע בתבנית ואופים כ-12 דקות, עד להזהבה.
3 מכינים טופי קרמל: מחממים בסיר קטן חלב מרוכז, סוכר חום, חמאה וסירופ תירס ומבשלים על להבה בינונית עד שמתקבלת תערובת טופי סמיכה ואחידה. מורידים מהאש ומוסיפים את שברי הטוויקס.
4 יוצקים את תערובת הטופי על בסיסי המיני פאי האפויים ומצננים שעה במקרר.
5 מכינים קרם שוקולד: ממיסים בקערה במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.
6 יוצקים שכבה דקה של קרם השוקולד על העוגות ומפזרים רבעי מיני טוויקס לקישוט.