1 מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 ממיסים את השוקולד בזהירות במיקרוגל ומערבבים לתערובת אחידה.
3 מוסיפים את השמן והביצים תוך כדי ערבוב מהיר. ממשיכים לערבב עד שהתערובת אחידה.
4 מוסיפים את שני סוגי הסוכר, הווניל והמלח, ומערבבים.
5 מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
6 מחלקים את התערובת לשתי תבניות בגודל 20X20 ס"מ כל אחת ואופים את שתיהן כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים את העוגות לגמרי וחותכים לקוביות.
7 מקציפים במיקסר שתי חבילות שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה. מעבירים לקערה אחרת.
8 מקציפים את שתי חבילות השמנת המתוקה הנותרות עם אבקת פודינג שוקולד.
9 מרכיבים את הטרייפל: מסדרים קוביות בראוניז בכלי מיוחד לטרייפל או בצנצנת גבוהה. מזלפים חצי מכמות הקצפת לבנה ומעליה חצי מכמות קצפת השוקולד ומפזרים שברי מיני מרס. חוזרים על כל השכבות פעם נוספת.
10 מזלפים סירופ שוקולד וסירופ קרמל מלמעלה, ומגישים.