1 מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים שתי תבניות עגולות בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה ומשמנים את הדפנות הפנימיות בחמאה.
2 מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.
3 בקערה נפרדת מערבבים היטב את הסוכר, היוגורט, הביצים, תמצית הווניל והשמן. מוסיפים את תכולת הקערה לתערובת הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
4 מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי התבניות ואופים בתוכנית טורבו כ-15-17 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגות יוצא יבש (מומלץ להחליף בין המיקומים של העוגות באמצע האפייה).
5 מרכיבים את העוגה: מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים עוגה אחת לצלחת הגשה, מורחים מחצית מכמות הקצפת ומפזרים חצי מכמות הסניקרס הקצוצים. מכסים בעוגה השנייה, מורחים את יתרת הקצפת ומעטרים בשאר שברי הסניקרס.