תבשיל בשר ראש מזרחיאנחנו תמיד בעד תבשילים עמוקי טעם וצבע, שברגע שהם נמזגים לצלחת האף והפה לא עומדים בזה. אז הנה בדיוק תבשיל כזה, עם בשר ראש נימוח והמון פלפלים מכל מיני סוגים
תומר תומס
| ארקוסטיל
| פורסם 16/01/18 10:14
צילום: תומר תומס
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שמים את בשר הראש בסיר הלחץ יחד עם שיני השום וגרגירי החומוס. 2 מוסיפים פנימה את כל סוגי הפלפלים והצ'ילי. 3 מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הפפריקה המתוקה, הפלפל השחור, הכמון והמלח, ושופכים מים רותחים עד לכיסוי הבשר. 4 סוגרים את סיר הלחץ ומבשלים כשעה. 5 מעבירים את השסתום למצב יציאת לחץ, ובסיום שחרור הלחץ פותחים את המכסה ומגישים.
לעמוד הפייסבוק של תומר, הבית של תומס מבשל באהבה |