צלי כתף עם פטריות ולבבות ארטישוקבצלי הזה, של יונית צוקרמן, יש כתף בקר שמתבשלת עם שלל תבלינים - אבל יש גם ירקות שעוזרים לה לצאת הכי טעימה שיש. רק תדאגו לסיר אורז לבן, ואתם מכוסים
יונית סולטן צוקרמן
| ארקוסטיל
| פורסם 23/01/18 09:28
צילום: יונית סולטן צוקרמן, ארקוסטיל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בסיר לחץ על להבה גדולה, וצורבים את הבשר מכל הצדדים. מוציאים, ומכניסים לסיר את פרוסות הבצל. 2 כשהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את הפטריות, ומטגנים עד שהן מתחילות להתכווץ. 3 מוסיפים את לבבות הארטישוק ואת קוביות הבשר, מתבלים במלח, פלפל וכורכום ומערבבים. 4 מערבבים את אבקות המרק עם 2 כוסות מים רותחים ומוסיפים לסיר (אם מעדיפים להימנע מאבקות מרק ממירים אותן בכף גדושה של חוואייג'). מוודאים שהמים מכסים את הבשר, ומוסיפים עוד מים אם לא. 5 סוגרים את מכסה סיר הלחץ ומבשלים 45 דקות עד שעה על איש בינונית. 6 מגישים על אורז לבן. לבלוג של יונית, מלכת המטבח |