מרק שעועית עם אוסובוקוכשנמאס מהעוף והקציצות בארוחת שבת, אנחנו מוציאים את סיר הלחץ מהארון ומכינים את המרק הזה. בשרי, סמיך, טעים ומשביע - מי צריך יותר?
דודו בן שמחון
| ארקוסטיל
| פורסם 30/01/18 07:01
צילום: דודו בן שמחון
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 עוטפים בעזרת הידיים את נתחי האוסובוקו בפלפל שחור גרוס ומלח גס. 2 מחמים את השמן במחבת פסים, מטגנים מעט את שיני השום, מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים אותם היטב מכל צדדיהם. 3 מטגנים בסיר הלחץ את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את העגבניות והשעועית ומטגנים עוד כ-2 דקות. 4 מסדרים מעל את בשר האוסובוקו ושיני השום. מוסיפים את הפלפלים והתבלינים. 5 מוסיפים 10 כוסות מים ו-3 כפות שמן. 6 מכסים וסוגרים את סיר הלחץ. מבשלים שעה ו-10 דקות. 7 מעבירים את שסתום הסיר למצב יציאת לחץ, ובסיום שחרור הלחץ פותחים את המכסה ומגישים. לעמוד הפייסבוק של דודו, מטבח של אלופים |