זה החדר הכי צבעוני באולפנים של "מאסטר שף", כזה שגורם למתמודדים לרוץ אליו בזרועות פתוחות ולפעמים גם להתבלבל מרוב המבחר העצום. אנחנו כמובן מדברים על המזווה שעומד לרשות מתמודדי התכנית. בעונה השביעית של "מאסטר שף" שתעלה בראשון הקרוב (21:00) בשידורי קשת, מצפה הפתעה משמחת במיוחד לבשלנים שהגיעו לאודישן. העונה מצפה להם המזווה הכי גדול בתולדות "מאסטר שף" העולמית, ומכאן הדרך למקום בנבחרת כבר תלויה במנות שיכינו.
אז מה מחכה למתמודדים העונה? שלוש מעדניות שממוקמות במרכז המזווה, קצבים ודייגים שהגיעו במיוחד כדי לטפל בחומרי הגלם הטריים, וירקות שהובאו בהסעה מיוחדת מוקדם בבוקר. שוחחנו עם המפיק הקולינרי של התכנית, עדי בן דן, שחשף בפנינו מה המוצרים הכי פופולריים בקרב המתמודדים. מסתבר שבשר הכבש זוכה לביקוש גבוה במיוחד, כמו גם חלקים מובחרים של בשר הבקר. בגזרת הדגים יש העדפה חד משמעית לדגים שהגיעו את כל הדרך מהים, על פני אלה שגודלו בבריכות. וכמו במטבח ים תיכוני אמיתי, שמן הזית ופלפל ירוק חריף מככבים בלא מעט מהמנות. אז מה נשאר בחוץ? מטעמי כשרות לא תמצאו במטבח של "מאסטר שף" פירות ים ובשר לא כשר.
עוד ב"מאסטר שף":
- תתחילו לבשל: 12 המנות הכי אהובות של "מאסטר שף"
- מה שופטי "מאסטר שף" עושים כשהמנה לא טעימה?
- שחקו וגלו: האם המנה עברה אודישן?
>> העונה החדשה של "מאסטר שף" יוצאת לדרך בראשון ב-21:00, בקשת ערוץ 2, ובקרוב בערוץ 12