1 מחממים תנור ל-220 מעלות.
2 מכינים את הקבבים: מערבבים את העוף הטחון עם התבלינים. מוסיפים את הפלפלים הקלויים, עשבי התיבול הקצוצים, תפוחי האדמה המעוכים, הפיסטוק והשמן, ומערבבים היטב.
3 יוצרים מהתערובת קבבים מאורכים, נועצים בהם שיפודים וצולים כ-15 דקות (אפשר גם להכין את הקבבים עגולים ולא חובה לשפד אותם).
4 מכינים את הבורגול: צולים את העגבניות על אש הכיריים או בתנור כמה דקות עד שהקליפה שלהן נשרפת. מקלפים וחותכים לקוביות קטנות.
קבב עוף ופלפלים קלויים - ההכנה | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
5 בינתיים משרים את הבורגול בקערה עם מים חמים ל-10 דקות ומסננים בסיום.
6 מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את העגבניות החתוכות, סלט הפלפלים הקלויים ורסק העגבניות.
7 מוסיפים את התבלינים (למעט הסומק/הלימון), מערבבים ומכבים את האש. מכניסים לתערובת את הבורגול המושרה ולבסוף את עשבי התיבול והסומק/הלימון.
8 מערבבים היטב ומגישים לצד הקבבים.
"רוצה לראות שתי מדינות אחת ליד השנייה" | צילום:
מתוך מאסטר שף, קשת