דייסה עם נוטלה ופירותאיך גורמים לילדים ליהנות מדייסת שיבולת שועל בריאה ומזינה? בדיוק ככה: דייסה נהדרת שאפילו הילדים שלנו שמחו לאכול בזכות פירות טריים ונוטלה, שהופכת את כל הסיפור לסוג של קינוח
עריכת מתכון: ענבל לביא
| נוטלה
| פורסם 07/11/16 10:40
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 שמים את החלב ואת שיבולת השועל בסיר. מבשלים בחום בינוני-גבוה עד שהתערובת מתעבה, מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב. 2 מניחים לדייסה להתקרר. 3 מחלקים את התערובת לקערות ומעטרים כל אחת ב-15 גרם נוטלה (בערך חצי כף), באגוזי לוז קצוצים ובפטל (או כל פרי לבחירתכם). 4 מגישים בטמפרטורת החדר. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות |