1 מחממים את התנור ל-170 מעלות צלזיוס. בעזרת מטרפה (או מיקסר) מקציפים את החמאה עם הסוכר למשך 5 דקות ואז מוסיפים את הביצים והאגוזים הטחונים.
2 בקערה מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח ומקפלים אותם לתוך תערובת החמאה המוקצפת והביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלב ומערבבים עד מרקם אחיד.
3 מעבירים את התערובת ל-6 תבניות אפייה קטנות, ואופים במרכז התנור 20-25 דקות. נועצים קיסם במרכז העוגות - אם הוא יוצא יבש וללא פירורים, הן מוכנות. מצננים את העוגות על רשת.
4 להכנת המרנג: בסיר קטן מחממים מים ו-215 גרם סוכר ל-125 מעלות צלזיוס. במקביל מקציפים את חלבוני הביצה במיקסר עד ליצירת קצף יציב ורך. עם הגעת הסוכר לטמפרטורה של 125 מעלות מגבירים את מהירות ההקצפה ומוזגים את הסירופ על דופן קערת המיקסר. עוצרים את ההקצפה כשהסירופ התערבב בקצף ודופן הקערה חמימה (סימן שהקצף כולו בטמפרטורה שווה).
5 הרכבת המנה: באמצעות סכין קטנה (כפית או תפוחן או כף פריזיאן) חותכים את העוגה מלמעלה (שומרים את החתיכה לכיסוי). יוצרים במרכז העוגה חור קטן למילוי הנוטלה. באמצעות שק זילוף או שתי כפיות, ממלאים את החור ב-15 גרם נוטלה ומכסים חזרה במכסה שהשארנו מהעוגה.
6 מזלפים מרנג בצורה נאה מעל המאפה, וחורכים בעדינות באמצעות ברנר (מבער) או תחת הגריל של תנור אפייה על חום מקסימלי.
והנה מתכון לפיצה ביתית נהדרת