וופל בלגי עם פירות ונוטלהכשאנחנו חושבים על פינוק אמיתי, אחד כזה מושחת, בלי נקיפות מצפון ובלי לחסוך בכלום - אנחנו חושבים על וופל בלגי. כאן הוא מגיע בגרסה ביתית נהדרת עם פירות טריים שאוהבים ונוטלה. אנחנו צריכים להגיד עוד משהו?
עריכת מתכון: ענבל לביא
| נוטלה
| פורסם 09/11/16 07:04
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מפרידים את החלמונים מהחלבונים. טורפים את החלבונים עד להתייצבות וממיסים את החמאה במחבת. שימו לב - אל תאפשרו לה להתקרר. 2 טורפים את החלמונים והסוכר בקערה גדולה. כשלא נותרו גושים בתערובת, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים בזהירות. 3 לאחר מכן, מוסיפים את החלבונים ומערבבים בתנועות מעגליות מלמטה למעלה. 4 לבסוף, מוסיפים את הקמח, הווניל וקורט מלח ומערבבים את כל המרכיבים יחד. 5 מחממים את מכשיר הוואפל ומוסיפים קוביית חמאה בחלק העליון והתחתון. לוקחים מצקת מהבלילה ומוזגים למרכז מכשיר הוואפל. מבשלים כ-5 דקות עד שהוואפל זהוב (המכשירים להכנת וופל שונים זה מזה. אם הוראות ההכנה לא מתאימות למכשיר שברשותכם - פעלו בהתאם להנחיות השימוש במכשיר). 6 מורחים על כל וואפל 15 גרם נוטלה ומקשטים בפירות טריים ובנענע. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות
|