פוקצ'ות עם נוטלהכמו כל דבר בחיים, גם מוצר צריכה בסיסי כמו לחם-עם-שוקולד אפשר לאכול סתם ואפשר מושלם: קבלו מתכון לפוקצ'ות קלילות להכנה (כמעט בלי זמן התפחה), מושלמות עם ממרח נוטלה וקצת מלח גס מלמעלה
עריכת מתכון: ענבל לביא
| נוטלה
| פורסם 23/11/16 07:35
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערת המיקסר קמח, מלח, שמרים, מים פושרים ומחצית משמן הזית. לשים 10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ואלסטי. 2 מרדדים את הבצק במערוך לעובי של סנטימטר וחצי בערך (כן, בלי לחכות שהוא יתפח), מעבירים לתבנית אפייה, מכסים במגבת נקייה ומניחים לתפוח עד להכפלת הנפח (כחצי שעה). 3 לפני האפייה מטפטפים מעל את שמן הזית הנותר ומפזרים מלח גס. אופים בתנור בחום של 220 מעלות למשך 20 דקות. 4 לאחר שהתקררה, חותכים את הפוקצ'ה ל-8 חלקים וממלאים כל חלק בכ-7 גרם נוטלה. * אנחנו הגדלנו את כמות הנוטלה, וזה מה שאתם רואים בתמונה. בכמות המצוינת במתכון מתקבלת שכבת נוטלה דקה יותר. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות |