מוס נוטלהקינוח כוסות אישי למי שאוהב את המתוק שלו מתוק במיוחד: מוס עשיר משני מרכיבים שיש לכולנו בבית, עם תוספת של מרנג, שוקולד וגם פירות, יער או איזה שאוהבים. הקטע המסובך? לחכות לו בזמן שהוא במקרר, כמובן
עריכת מתכון: ענבל לביא
| נוטלה
| פורסם 01/11/16 11:15
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים מוס בערבוב 40 גרם נוטלה ו-30 גרם קצפת. 2 ממלאים את תחתית הכוסות בשכבה של מרנג מפורר ומוסיפים את המוס. מניחים במקרר למשך שעתיים לפחות. 3 מקשטים ב-20 גרם הנותרים של נוטלה תוך שימוש בשקית זילוף. 4 מקשטים את הצלחת במיני מרנג ופירות יער. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות |