כוכבי שקדים ונוטלהעוגיות שקדים יפות יפות שאפשר לחתוך באיזו צורה שרוצים (אבל הכי טעים זה כוכבים), עם קישוט נוטלה עדין ומתוק במיוחד. כיף להכין עם ילדים או עם ילדים ברוחם, וכיף לזלול בכל גיל ובכל מצב
עריכת מתכון: ענבל לביא
| נוטלה
| פורסם 30/10/16 11:53
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
|
המצרכים (45 מנות):
אופן ההכנה:1 מנפים לקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה קמח ואבקת סוכר. מוסיפים שקדים טחונים ומלח ומערבבים. מוסיפים חמאה קרה בקוביות ומעבדים היטב עד לקבלת בצק אחיד. 2 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעלה בעובי של חצי ס"מ, ומעבירים לקירור לשעתיים להתייצבות מלאה. 3 קורצים מהבצק צורות בעזרת חותכני כוכבים או כל צורה שרוצים, ומסדרים במרווחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות, ואופים את העוגיות לקבלת גוון זהוב-שחום, 12-15 דקות. מצננים. 5 מעטרים את העוגיות בנוטלה בעזרת שקית זילוף. אם רוצים מקשטים בסוכריות. כוכבי שקדים ונוטלה | צילום: ענבל לביא, mako אוכל* שימו לב: כדאי לסדר את העוגיות בקופסה בשכבה אחת, כדי לא להרוס את עיטור השוקולד, או לחלופין לתת להן להתייצב מחוץ לקופסה במשך כמה שעות. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות |