
מקלות שום עם בזיליקום ומוצרלהמכירים את זה שאתם אוכלים אחד, ואז עוד אחד, ואז חוטפים עוד אחד אחרון בהחלט ליתר ביטחון? זה בדיוק הסיפור של מקלות השום וגבינה האלה. הכנו אותם לאורחים אבל חיסלנו בעצמנו עוד קודם ואנחנו לא מתחרטים על כלוםבת חן דיאמנט|mako אוכל| פורסם28/11/1607:52 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה קטנה שום, בזיליקום וחמאה ומניחים בצד. 2מערבבים במיקסר מים, שמרים וסוכר. ממתינים כ-3 דקות עד להיווצרות בועות קטנות. מוסיפים מלח, שמן וקמח ולשים 6 דקות עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. 3מעבירים לקערה ומתפיחים כשעה מכוסה במגבת. 4עיצוב: מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 30 ס"מ, מורחים את תערובת החמאה ומפזרים מוצרלה ומעט מלח אטלנטי. מורחים, מפזרים ואופים|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל5אופים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות כ-10 דקות, עד להשחמה. 6כשהבצק יוצא מהתנור נותנים לו מעט להתקרר, וחותכים אותו לרצועות בעזרת גלגלת של פיצה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |