שבלולי בצק עליםהכירו את הנשנוש הכי חמוד בסביבה: שבלולי בצק עלים עם תערובת גבינות ותיבול של בזיליקום, פריכים ומתפצחים בפה. מדובר במתכון כל כך ידידותי שמראש הלכנו על כמות כפולה, ולא התחרטנו לרגע
בת חן דיאמנט
| mako אוכל
| פורסם 22/11/16 07:20
![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
למלית:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל חומרי המלית. 2 מחלקים את הבצק המרודד לשלושה מלבנים. 3 מורחים כל מלבן בתערובת הגבינות (המלית צריכה לכסות את כל המלבן). ![]() 4 מגלגלים לרולדה הדוקה ועוטפים בניילון נצמד. מקפיאים למשך כשעתיים (על מנת שנוכל לחתוך בקלות). 5 מוציאים מהמקפיא ופורסים דק לעיגולים. 6 מסדרים במרווחים על תבנית עם נייר אפייה ומברישים בביצה. 7 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25-30 דקות, עד הזהבה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|