רביולי חריימה של יהונתן ביטון
בדיוק כשחשבנו שכבר אין מילוי רביולי שיכול להפתיע אותנו הגיע רביולי החריימה הזה: רביולי במילוי דג שהתבשל ברוטב חריף של עגבניות ופלפלים. אם אין לכם סבלנות - לגיטימי לקחת חלה טובה ולעצור בשלב החריימה.
>> המתכון המלא לרביולי חריימה של יהונתן ביטון
מוח עגל של יהונתן ביטון
יש לכם את אחד המתכונים הכי קלאסים מהמטבח הצפון אפריקאי: מוח עם המון פלפלים, חלקם חריפים, פפריקה וכורכום, ובגדול - מנה שדורשת חלה אימתנית כדי לנגב איתה את כל היופי הזה.
>> המתכון המלא למוח עגל של יהונתן ביטון
קרעי פסטה עם סטייק טרטר וסלט עגבניות של דוד בורנשטיין
המתכון הבא של דוד בורנשטיין אולי מזכיר לכם לזניה, אבל הוא מספר שהיא רק היוותה את ההשראה למנה הקיצית והקלילה הזאת, שמכילה אמנם המון מרכיבים, אבל היא די פשוטה להכנה. לכו על זה.
>> המתכון המלא לקרעי פסטה עם סטייק טרטר וסלט עגבניות של דוד בורנשטיין
מוסר ים על צ'ירשי של שירה בצלאל
אנחנו מתים על צ'ירשי - צירוף כתום לוהט של בטטה, דלעת וטונות של שום, ושמחים לאכול אותו עם כל דבר כמעט. כאן הצ'ירשי מקבל תפקיד ראשי ומלווה בגאווה פילה של מוסר ים צרוב במחבת. צבעוני, נועז וטעים.
>> המתכון המלא למוסר ים על צ'ירשי של שירה בצלאל
פפרדלה כרובית וברוקולי של שירה בצלאל
יש בעולם המון סוגי פסטות, וגם לא מעט דרכים להכין אותן: יש כאלה שמעדיפים בולונז עשיר, אחרים יסתפקו בשום ושמן זית, ואם אתם שייכים לחובבי המנות החלביות, המתכון הבא הוא בדיוק בשבילכם.
>> המתכון המלא לפפרדלה כרובית וברוקולי של שירה בצלאל
מנת השלום: חציל במילוי פסטה בולונז של איית דינה
המנה שלדעת אייאת דינה תביא את השלום כוללת פסטה, בשר טחון, שומן כבש ואיך אפשר בלי חצילים על האש.
>> המתכון המלא למנת השלום: חציל במילוי פסטה בולונז של אייאת דינה
סיידה - אורז צהוב עם חריימה של איית דינה
מה צריך אדם ליד החריימה שלו? שום דבר חוץ מאורז מתובל היטב (טוב, מקסימום פרוסת חלה).
>> המתכון המלא לסיידה - אורז צהוב עם חריימה של אייאת דינה
"מאסטר שף" - האודישנים ממשיכים בשבת, ראשון ושלישי ב-21:00