פסטה עשבי תיבול
קחו פסטה, צבעו אותה בבזיליקום ופנקו אותה ברוטב עגבניות עם תימין, מרווה ועוד. מה קיבלתם? מנה שעוברת אודישנים, זה מה.
>> המתכון המלא לפסטה עשבי תיבול של איתי כץ
פסטיצ'ו יווני של קורפו
אם היינו חצי עשירים מהמאפה הזה, כנראה כבר היינו בטיול מסביב לעולם על היכטה שלנו: גם פסטה, גם בשר, גם גבינות וגם בשמל. מישהו עוד רעב?
>> המתכון המלא לפסטיצ'ו יווני של קורפו של אלי מצרי
מעורב מרוקאי
לבבות, ריאות וגפ קציצות עגל, הכל מתובל טוב טוב ומתבשל ברוטב לוהט של פלפלים, שום ותבלינים. חשבתם שזהו? לא, יש גם מתכון לפרנה וגם לקרם חומוס וארטישוק ירושלמי, שיהיה לנו משהו לנגב איתו.
>> המתכון המלא למעורב מרוקאי של לירון אסולין
טורטליני במילוי פקורינו
הנה מנה שמכינים לאנשים שרוצים לשמח באמת: טורטליני בעבודת יד במילוי משגע של גבינת פקורינו, תרד ניו זילנדי ובצל מטוגן ברוטב לימוני עם אגוזים ועגבניות. לא צריך אירוע חגיגי, הערב, למשל, זה זמן מצוין.
>> המתכון המלא לטורטליני במילוי פקורינו של לירון אסולין
חזה ברווז בליווי תפ"א, שעועית ירוקה ושאלוט
המטבח הצרפתי תמיד עשה לנו את זה, ואחרי שנתקלנו במתכון הבא של אלי מצרי, התאהבנו בו קצת יותר: חזה ברווז צלוי ונהדר עם תוספות שעושות לו הרבה כבוד.
>> המתכון המלא לחזה ברווז בליווי תפ"א, שעועית ושאלוט של אלי מצרי
עמק פולנטה עם ירקות מושלגים
פולנטה אמיתית שמכינים מתירס טרי, שפע של ירקות צבעוניים - מזוקיני צהוב דרך גזר לבן ועד בטטה סגולה, מוקפצים בחמאת מרווה, מוגשת חגיגית עם תאנים צלויות בדבש וגבינת עזים. לזה אנחנו קוראים מנה מהאגדות.
>> המתכון המלא לעמק פולנטה עם ירקות מושלגים של אסי רוזיצנר
רביולי קינואה במילוי שעועית שחורה
מנת פסטה מפתיעה, בריאה ומשמחת: רביולי פתוחים מבצק קינואה עם מילוי של עדשים שחורות וריקוטה ורוטב של עגבניות כתומות ושחלות עגבניה. חסר משהו? אה, כן - כמה טיפות שמן כוסברה מעל וזה הכל.
>> המתכון המלא לרביולי קינואה במילוי שעועית שחורה של אסי רוזיצנר
פסטה ברוטב תרד עם בצל ושמן זית
המתכון הבא מוגדר אצל דיאנה רחמני כפסטה נוסטלגית. אנחנו מניחים שזו הפסטה עליה גדלה, והיא ממליצה לכם בחום לגדל גם את הילדים שלכם עם המתכון הפשוט והמנצח הזה.
>> המתכון המלא לפסטה ברוטב תרד עם בצל ושמן זית של דיאנה רחמני
שפתה ברנג'י - קציצות אורז וירק
אין כמו מתכוני הילדות עליהם גדלנו. המתכון הבא של דיאנה רחמי הוא שיר הלל למטבח הפרסי, עם קציצות אורז והמון עשבים טריים קצוצים שמתערבבים להם יחדיו לתבשיל נוסטלגי.
>> המתכון המלא לשפתה ברנג'י - קציצות אורז וירק של דיאנה רחמני
עוד בעונה החדשה של "מאסטר שף":
- מה קורה לנו כשאנחנו צופים במאסטר שף?
- עמית חיה טיוטו חושפת הכל על הניתוח שכשל
- כל המתכונים מפרק השלישי של "מאסטר שף"
"מאסטר שף": האודישנים ממשיכים בראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת