פסטה עם קציצות
הכי מנה של בית, אבל כזאת שעשויה טיפ טופ: פסטה טרייה ברוטב עגבניות ופלפלים עם קציצות עוף נימוחות. בטח שמותר לאכול שתי צלחות, איזו שאלה.
>> המתכון המלא לפסטה עם קציצות של עמית טויטו
אביקס קון אספינקה (תבשיל שעועית עם תרד)
תבשיל ביתי נהדר עם טעמים מובהקים של תרד, שעועית, עגבניות ולימון, אבל סוד קסמו האמיתי הוא בכלל בצלעות כבש שומניות שמתבשלות ביחד איתו - וברגע האחרון יוצאות מהסיר ולא נכנסות לצלחת. לחם טוב בצד - חובה.
>> המתכון המלא לאביקס קון אספינקה של יעקב אלגרנטי
דג בורי בתנור
מה דג טוב צריך? לא הרבה: תיבול מדויק, זמן בתנור וליווי צמוד של סלט תפוחי אדמה עם סלק ומיונז - שאפשר להכין לבד. יעבדו נהדר גם כל אחד בנפרד, אבל תכינו אותם יחד, מדובר בארוחה שהיא תענוג.
>> המתכון המלא לדג בורי בתנור של אלי מצרי
אשה רשתה (מרק פרסי)
מרק עשיר, מיוחד וגם צמחוני שהוא בעצם ארוחה שלמה, בריאה ומזינה: חומוס, עדשים ולוביה עם אטריות ביצים, כוסברה, שמיר וסלרי. זו כנראה הגירסה הפרסית לראמן.
>> המתכון המלא לאשה רשתה (מרק פרסי) של דיאנה רחמני
קרם גזר לבן וכרובית
עזבו אתכם רגע מהפירה הסטנדרטי ותפתחו את הראש (וגם את הפה) לקרם גזר לבן וכרובית. נהדר כתוספת אבל יחוסל בכיף גם בפני עצמו, וכל כולו דורש חצי שעה עבודה גג.
>> המתכון המלא לקרם גזר לבן וכרובית של שירה בצלאל
>>בואו להיות חברים בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף"
"מאסטר שף": ראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת